2011. október 4., kedd

KÁVÉHÁZI TÁRSALGÓ


Ezúton is hívok és várok minden ismerőst, barátot, érdeklődőt az AMADEUS KÁVÉHÁZBA Orosházán a Győry Vilmos tér 2-be 2011. október 26-án 18 órakor.
Ez alkalommal bemutatom új könyvem amely címe AMADEUS KÁVÉHÁZ kisvárosi történetek, s közben elmélkedünk Pribék Endre festő-tanár barátommal a könyvről, a múltról, a hajdani Orosházáról, miközben szép zenei betétek hangzanak el pánsípra hangolva. Az alkalom része 15 db fotó bemutatása is, ARCOK című képsorozatom, amikor orosházi és nem orosházi ismerős és ismeretlen arcokkal, jelenetekkel találkozhatsz, ha eljössz erre az estére.

1 megjegyzés:

bokori írta...

Nagyon szívesen részt vennék a beharangozott könyvbemutatón,méginkább az azt követő beszélgetésen, ha tudnék. Sajnos, az egészségem nem engedi, az "elvándorlást"! De biztosan tudom, érzem - Drága Bélám! - hogy könyvednek óriási sikere lesz. Lélekben Veled vagyok, vagyunk családommal együtt.Szívből gratulálok az új könyvedhez, remélve, hogy további alkotásokra ösztönöz majd! (Egyébként - Téged ismerve - ki tudja, mit rejtegetsz máris a tarsolyodban?!Olellek, pista